23.2.2014

Tästä se alkaa

Moikka pitkästä aikaa!

Blogiin kirjotteluun on tullut taas aika pitkä väli (hehhe), mutta nyt tuli eteen sellainen projekti, johon tuli tarve paneutua myös näin julkisesti. Päätin kerrankin panostaa johonkin oikeasti tärkeään asiaan, eli hyvinvointiin ja terveyteen. Salikortti on siellä taskun pohjalla kierinyt jo kesästä asti, ja paikan päällekkin on tullut päästyä jo silloin tällöin. Terveellinen ruoka on usein mielessä ruokaostoksia tehdessä ja tykkään kokeilla jatkuvasti uusia reseptejä. Nämä "yritykset" eivät kuitenkaan ole toistaiseksi tuottaneet vielä toivottua tulosta ja kaipasinkin suurempaa sysäytä kohti terveellisempää elämää. Kilojakin on tullut salakavalasti ja hitaasti yhä enemmän, joten vaakalukematkin ovat vaatineet muutosta jo pidemmän aikaa. Tulin joulun jälkeen siihen tulokseen, että kyseinen tahti ei voi enää jatkua nykyisellään. Tarvittaisiin siis muutosta ja pian.

Olin jo useammankin kerran eksynyt fitfarmin sivuille selailemaan erilaisia nettivalmennuksia ja onnistumis-tarinoita. Personal trainerin palkkaaminen on tuntunut houkuttelevalta ajatukselta, mutta opiskelijabudjettiin se tulisi tekemään aivan liian ison loven. Se ei siis olisi mahdollinen vaihtoehto vielä piiitkään aikaan. Kaipasin säännöllisyyttä niin liikkumiseen kuin syömiseenkin, joten nettivalmennus ruokavalioineen, treeniohjelmineen ja kysymyspalstoineen tuntui tällä hetkellä parhaimmalta vaihtoehdolta. Tästä päästiinkin sitten ajatuksesta tositoimiin ja ilmoittauduin SUPERDIETTI-NETTIVALMENNUKSEEN! Toivottavasti paras ostokseni tähän asti!

Dietti alkaa HUOMENNA ja sitä varten on tarvinnut jo tehdä valmisteluja. Jääkaappia on täytetty maitorahkalla, jauhelihalla ja raejuustolla sekä pakastinta marjoilla ja kukkakaalilla. Ei myöskään parane unohtaa palautusjuomajauheiden ja vitamiinivalmisteiden valloittamaa ruokahyllyä.

Kuusi viikkoa edessä! Tästä se lähtee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti